Barion Pixel
Kosár

DWA Detergent gyors behatási idejű, alkoholmentes fertőtlenítő törlőkendő 100 lap

4.0
1 értékelés
5 818 Ft

DWA DETERGENT gyors behatási idejű, alkoholmentes eszköz- és felületfertőtlenítő törlőkendő

Előnyök:

  • Gyors behatási idő
  • Egyfázisban tisztít és fertőtlenít
  • Univerzális hiszen eszközökre és felületekre egyaránt alkalmazható
  • PHMB mentes
  • PH semleges
  • alkoholmentes eszköz- és felületfertőtlenítő

Lapméret: 30 cm x 20 cm

Termékjellemzők:

A DWA Detergent gyors behatási idejű, széles antimikrobiális spektrummal rendelkező, kiváló tisztító és fertőtlenítő hatású felület és eszközfertőtlenítő, baktericid, fungicid, virucid (Hepatitis B inaktiváló hatású is). A termék illatmentes, általánosan használható minden olyan vízzel tisztítható felületen, amely nyálkahártyával nem érintkezik.

Javasolt alkalmazási területek:

Közintézményekben, iskolákban, edzőtermekben, sportcentrumokban, üzemi konyhákon, öltözőkben, háztartásban mosható fal-és munkafelületek berendezési-, felszerelési tárgyak felületeinek, valamint vizes egységek felületeinek és berendezéseinek fertőtlenítésére alkalmas egyfázisú tisztító és fertőtlenítő. Munkapultok és munkaasztalok fertőtlenítésére is használható alkoholmentes eszköz- és detergent felületfertőtlenítő törlőkendő.

Speciális jellemzők:

A fertőtlenítő törlőkendő biocid hatóanyagainak koncentrációja úgy van beállítva, hogy nemcsak a megcélzott behatási idők mellett előírt baktériumkoncentráció-csökkenést érje el, hanem se kémiailag sem pedig fizikailag ne legyen káros az adott fertőtleníteni kívánt felülettípusra. A mikrobiális hatásspektrum illetve behatási idők igazolását számos akkreditált vizsgálati eredmény támasztja alá. A fertőtleníteni kívánt felületre történő felvitel és megfelelő nyomásgyakorlás segítségével egyenletesen el tud terülni a felületen és a biocidot tartalmazó folyadék közvetlenül tud ezáltal érintkezni a mikrobiális szennyeződésekkel.

Összetétel:

6g/kg didecildimetilammoinium-klorid, 6g/kg benzil(c12-c16)alkildimetil kloridok Típus:PT2 kategóriájú biocid termék.

Figyelmeztetések:

Bőrirritáló hatású. Súlyos szemirritációt okoz. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Forró felületen használni tilos. Más tisztító és fertőtlenítő szerekkel keverni tilos. Gumikesztyű viselése használata közben kötelező. Lakossági és professzionális felhasználásra egyaránt ajánlott. A biztonságos használat érdekében mindig olvassa el a címkén található termékinformációt használat előtt. A törlőkendő biztonsági adatlapja letölthető IDE KATTINTVA! A DWA Detergent termékcsalád katalógus letölthető IDE KATTINTVA! Gyártó: Wet Wipe Kft.  

További termékeink
© Web: