Barion Pixel
Kosár

Silky Antibacterial 70% alkoholos kéztisztító gél 100 ml

2.0
1 értékelés
609 Ft

Az alkoholos kéztisztító gél jelentősége

A megbetegedés megelőzésében óriási szerepet játszik a naponta többszöri kéztisztítás, hiszen ez gyakorlatilag a vírusok, kórokozók elleni védekezés egyik leghatékonyabb módszere. Mivel több helyen is megfordulunk, ez akkor a legfontosabb, amikor elmegyünk otthonról. A másokkal való kötelező érintkezés, a tömegközlekedés használata vagy a vásárlás is járhat kockázatokkal. Éppen ezért jó, ha van nálunk egy kis flakonban alkoholos kéztisztító gél. Otthon pedig, amint hazaérünk, egy alapos fertőtlenítő kézmosást végezhetünk.

Miért éppen az alkoholos kéztisztító gél a legjobb?

Sok vita bontakozott ki az egyes kézfertőtlenítő, kéztisztító típusokkal kapcsolatban az utóbbi időben, azonban egy biztos, az alkoholos változatok ajánlottak leginkább. Ezek ugyanis sűrűbb állagúak, így a kézre nyomva nem folynak le róla. Sokkal magasabb mennyiségben tartalmaznak továbbá illat- és hidratáló anyagokat, emiatt a rendszeres használatuk során sem lesz száraz, kikezdett a bőrünk.

Silky Antibacterial 70%-os alkoholos Gél  úgy lett kifejlesztve, hogy a baktériumok, gombák és vírusok 99,99%-át elpusztítsák. Víz nélkül használható és nem szárítja ki a bőrt. A Silky Antibacterial Gél terméknek köszönhetően biztonságban járhatunk-kelhetünk utunkon, ráadásul kellemes puha és illatos hatást eredményez használatuk.

Az alkoholos  gélek sűrűbb állagúak, így kezünkre juttatva nem folynak le róla, biztosítva a folyékony szappanokkal történő kézmosás megszokott kellemes élményét akkor is, ha nincs lehetőségünk vizet használni a kézmosáshoz. A gélek magasabb mennyiségben tartalmaznak illat- és hidratáló anyagokat, így rendszeres használat mellett sem szárítják ki a kezed, bőröd mindig puha és illatos lesz. Megőrizhetjük a frissességünket és higiéniánkat az otthonunktól távol is.

Kellemes citrusos illatú, kézvédő formulájának köszönhetően a használatát követően biztosítja a bőr visszazsírzását, így kellemes, selymes tapintás érezhető. A tenyéren történő borsónyi mennyiség szétdörzsölését követően a kéz tapintása selymes lesz, zsíros tapadás, kellemetlen ragacsosság nem tapasztalható.

Használata:

A készítményt töményen, hígítatlanul kell alkalmazni. Tegyen kis mennyiségű gélt a tenyerére és egyenletesen oszlassa el, majd hagyja megszáradni.

  • 100ml-es, adagoló kupakos kiszerelés
  • Nem folyik le a kézről
  • Kellemes illat
  • Tartós használat mellett sem szárítja a bőrt
  • Aloe Vera kivonat

A TÖKÉLETESEN TISZTA ÉS PUHA KEZEKÉRT!

Silky Antibacterial Alkoholos Kéztisztító Gél állagában a folyékony szappanokra hasonlít, így biztosítva a kézmosás megszokott élményét víz nélkül is. Különleges összetételének köszönhetően kellemes illatú és még rendszeres használat mellett sem szárítja ki a bőrt. Magas alkoholtartalmának köszönhetően higiénikus tisztaságot és biztonságos környezetet biztosít a mindennapokban. Természetes anyagból, bioetanolból készült kéztisztító gél, amely teljesen allergénmentes, így bárki használhatja. Használata ajánlott influenzás járványok idején, utazáskor, háztartásokban, közintézményekben. Kismamáknak is ajánlott.

KOMPAKT KISZERELÉSŰ KÉZTISZTÍTÓ, MELY KÉZNÉL VAN HA SZÜKSÉGED VAN RÁ!

A 100ml-es kiszerelésű  Silky Antibacterial Alkoholos Kéztisztító Gél tökéletes útitárs. Kis helyen, autóban, táskában vagy akár zsebben is elfér, így bármikor ott lehet veled ha szükséged van rá.

További termékeink
© Web: