Barion Pixel
Kosár

Silky baby be natural sensitive 100% lebomló babatörlőkendő

5.0
1 értékelés
999 Ft

Silky Baby be Natural Sensitive

A silky baby be natural sensitive gyengéden ápolja és kíméletesen tisztítja a  kicsik érzékeny bőrét. 96 % tiszta vizet tartalmaz így minimálsra csökkenti a bőrirritáció kockázatát. Egészen újszülött kortól ajánljuk. Speciális, puha kendőszövete sem irritálja a bőrt, vízben feloldódó így wc-be is dobható.
A silky be natural sensitive törlőkendő erős kendőszövettel rendelkezik és illatanyagmentes. Nem csak pelenkacserékhez, hanem a kíméletes kéz és az arc tisztításához is megfelelő választás. Kifejezetten ajánljuk az újszülött és érzékeny bőrű babák számára. Az erős kendőszövet 99% tiszta vízzel van átitatva. A termék fejlesztésekor gondoltunk a környezetre, kendőszövete 100% -ban lebomló, akár WC-be is dobható.
 
A Silky Baby be Natural termékcsalád tetőtől talpig ápolja a bőrt. A baba törlőkendő, a gyengédségen túlmutatva ápolja gyermeked bőrét, kíméletes az érzékeny bababőrhöz.
 
A Silky Baby be Natural szenzitív nedves törlőkendő ideális az érzékeny bababőr gyengéd tisztítására és ápolására a pelenka alatti területeken. A tisztán növényi tisztító összetevőket tartalmazó kendők rendkívül puhák és erős nedvszívó képességgel rendelkeznek. A törlőkendő kíméletes formula nemcsak hidratálja a baba bőrét, hanem javítja a bőr állapotát és segít megelőzni a bőrirritációt is. Formulája nem tartalmaz illatanyagot és alkoholt (etanolt), ezenkívül pH-bőrsemleges is.
 
A törlőkendő gyengéden tisztít és teljes testen alkalmazható. Használható pelenkázásokkor is az érintett terület megtisztítására. Kizárólag külső használatra.
  • Hidratáló törlőkendő babáknak
  • Újszülött kortól
  • Gyengéden tisztít
  • Sensitive
  • nem tartalmaz illatanyagot és állati eredetű összetevőket
  • parabénmentes, klór- és formaldehidmentes.
  • 0% alkohol,
  • hipoallergén
Tekintse meg az összes babaápolási terméket!
Gyártó: Wet Wipe Kft.
További termékeink
© Web: