Barion Pixel
Kosár

Softy Hygienic univerzális felülettisztító törlőkendő 40 lapos visszazárható

Még nincs értékelés
899 Ft

Softy Hygienic univerzális felülettisztító törlőkendő

Softy Hygienictörlőkendők hatékony segítséget nyújtanak otthonában. Egy lépésben eltávolítják a szennyeződéseket és higiénikus tisztaságot varázsolnak egy mozdulattal.
  • Friss illatot hagy maga után
  • 3x tisztító hatás: konyhai zsíros szennyeződésekre, odaégett ételfoltokra és fürdőszobai szennyeződésekre alkalmas
  • Guava és dinnye illattal

A Softy Hygienic nedves törlőkendővel tiszta otthont teremthet gyorsan, egyszerűen és kényelmesen.

A jól ismert Softy Hygienic visszazárható formátumú törlőkendőt tovább fejlesztettük. Innovatív csomagolásának köszönhetően konyhájának dísze lehet. A különlegesen tartós, erős kendőszövettel gyorsan és higiénikusan tisztává varázsolhatja konyháját, fürdőszobáját és otthona más területeit, ahol fontos a higiénia és a tisztaság. Minden lemosható felületen használható.

A speciálisan kialakított törlőkendő a legnehezebb szennyeződést is képes kezelni, beleértve az égetett ételeket, a konyhai zsírt és a fürdőszobai maradékokat. Friss illatot hagy maga után. Az erőteljes tisztítási technológiát javították, hogy elősegítse a leginkább makacs foltok eltávolítását is akár már az első alkalommal. Zsíroldó hatású A formulája hatékonyan távolítja el a zsiradékot, hogy a felületek tiszták legyenek. Eltávolítja a makacs foltokat Még a makacs vagy égett foltokon is hatásos. Hagyja dolgozni maximum 5 percig, törölje tisztára, majd öblítse le! Zuhany Hatékonyan eltávolítja és tisztítja a maradékokat és szennyeződéseket a zuhanykabinban is. Tartós illat Friss és tartós illatot hagy otthonában. Konyhai zsír A Softy Hygienic univerzális felülettisztító törlőkendő egyszerűen és hatékonyan tisztítja meg konyháját a zsíros szennyeződésektől, még a főzőlap körül is. Fürdőszobai szennyeződés A fürdési idő szórakoztató lehet ugyan, de a nyoma bizony meglátszik a fürdőszobában. A Softy Hygienic univerzális törlőkendő eltávolítja a fürdőszobai szennyeződéseket. A Softy Hygienictörlőkendőket zsírok és szennyeződések eltávolítására tervezték az érzékeny felületekről, például otthoni eszközökről, konyhai felületekről, irodai berendezésekről és egyéni védőeszközökről. A speciálisan kifejlesztett formula zsíroldó és tisztítószert tartalmaz, amely higiénikusan tisztává teszi a felületeket

Kellemesebb illat és gyors tisztító hatás egy fázisban, öblítés nélkül. Hatékony tisztítás és megbízható védelem az egész családnak.
FOSZFÁT ÉS FORMALDEHID MENTES!


A törlőkendő biztonsági adatlapja letölthető IDE KATTINTVA!
 
További termékeink
© Web: