Barion Pixel
Kosár
Blog

Vissza a suliba!

A nyár utolsó hetei mindig izgatottan telnek, főleg azoknak, akiknek iskoláskorú gyermeke van. A közelgő őszre be kell szerezni egy rakás ruhát és cipőt, hiszen jönnek a hűvös reggelek, ki kell találni a gyerek napközbeni étkezését, meg kell vásárolni az iskolatáskát és a szükséges felszereléseket. És bizony itt még nem ért véget az iskolára felkészülés, hiszen mióta az életünk része lett a koronavírus, azóta a fertőtlenítő szerekről is gondoskodnunk kell. De vajon melyik a legmegfelelőbb gyermekünk számára? Ebben segít most a Higi Centrum!


Az iskolára felkészülés első lépése
Az első és legfontosabb dolog, hogy megtanítsuk gyermekünknek a helyes és alapos kézmosást. Nekünk felnőtteknek már alapvető igényünk, hogy a kezünk tiszta legyen, ennek érdekében rendszeresen mossuk. A gyerekek még nem feltétlenül látják az összefüggést a kézmosás gyakorisága és a betegségek terjedése között, ezért érdemes erről mesélnünk nekik. Vannak erre vonatkozó mesék, dalok, életkornak meglelően tudunk közülük választani. Mindemellett nagyon jó, ha el tudják sajátítani az alapos kézmosás technikáját. Ezért érdemes nekik magyarázni, mutatni, majd együtt gyakorolni, hogy mire elérkezik a szeptember, már rutinszerűen végezzék.

 

A mindent rejtő iskolatáska

Az iskolatáska kiválasztása mindig nehéz ügy, hiszen sok az elvárás vele szemben: ne terhelje túl a gyerek hátát, ne legyen túl nehéz, legyen benne megfelelő számú rekesz, nézzen ki jól, és férjen el benne minden. Jó, ha ott lapul némi fertőtlenítő kendő is, melynek segítségével könnyedén megtörölheti a gyermek a kezét, esetleg az eszközeit.


DWA 80 Plus kéz- és felületfertőtlenítő kendő, a legmegbízhatóbb társ
Ha már áldozunk fertőtlenítő kendőre, érdemes abból is a legjobbat választani, amivel nem csak a koszt tudjuk eltávolítani, de a vírusokat és a baktériumokat is. A DWA 80 Plus kéz- és felületfertőtlenítő kendő baktericid, fungicid, virucid, tuberkulocid – tehát elpusztít minden kórokozót és hatékonyan alkalmazható a burkos vírusokra is, amilyen a Covid-19. Elérhető egyesével csomagolva vagy visszazárható tartóban is, mindkettő praktikus megoldás, ha gyerekeknek szánjuk. Reméljük sikerült hasznos tanácsokat adnunk a higiénikus iskolakezdéshez. Termékeinket egyszerűen megrendelheti a Higi Centrum webshopjából, nézzen körül, különböző termékcsaládjainkkal az egész házat ragyogóvá varázsolhatja! Ha pedig kérdése van, mi készséggel állunk rendelkezésére!

© Web: