Barion Pixel
Kosár
Blog

Tavaszi nagytakarításra fel! I.

Tavaszi nagytakarítás

Kinél időszerű egy tavaszi nagytakarítás? Sokan szeretik az ilyesmit nagy ünnepek elé időzíteni, mint például a húsvét. Mások kivárják, amíg felmelegszik az idő, hiszen a kellemes tavaszi időben sokkal könnyebb rávenni magunkat például az ablakpucolásra. Sajnos a vírusok és a baktériumok még mindig sok bosszúságot okoznak, ezért érdemes az idei nagytakarítást is a legjobb minőségű fertőtlenítő és tisztító eszközökkel végezni, hogy biztosan ne maradjon utánunk piszok és kórokozó. A Higi Centrum gondolt a dolgos háziasszonyokra, számukra a legjobb minőségű felülettisztító szereket és kendőket ajánljuk. Mutatjuk, melyek ezek!

Általános tisztítás

A lakás bármely részén szükség lehet alapos tisztításra, a legjobb, ha olyan törlőkendőt választunk, amely egyidejűleg elpusztítja a vírusokat, baktériumokat és gombákat. Ilyen a Softy Disinfectant felületfertőtlenítő törlőkendő, amely a lakás minden területén hatékonyan használható. Praktikus, a háziasszonyok kedvence, mert egyszerű, gyors és nagyon hatékony. Csak egy törlés, és máris tökéletesen tiszta lesz minden felület!

 

A konyha

Makacs zsír-és olajfoltok mindenhol? A megoldás a Softy Kitchen konyhai nedves törlőkendő, amely alkalmas a konyha bármely részének tisztítására, öblítés nélkül. Hatékony zsíroldó formulájának köszönhetően eltávolít minden makacs foltot. Nem kell többé az erős zsíroldó szerekkel, a gumikesztyűvel és a tisztítást követő öblítéssel bajlódni. Időhatékony megoldás a zsíros foltok ellen, foszfát- és formaldehidmentes kivitelben!

 

A fürdőszoba

Hiába sikáljuk hosszasan és fáradságosan a fürdőszobát, a vízkő még mindig nem tűnt el? Kell egy másik erős tisztítószer, hogy a baktériumok is távozzanak, a tükörre pedig egy harmadik? Mi lenne, ha mindezt egyetlen törlőkendőbe sűrítenénk, és egyszerűen csak le kellene törölni a szennyeződéseket? A Softy Bathroom & Window fürdőszobai és üvegfelület tisztító kendő képes minderre! A Softy fürdőszoba és üveg felület tisztítókendő egyszerűen és gyorsan eltávolítja a vízkövet és a szappanlerakódásokat. Emellett ablak- és tükörtisztításra is kiválóan alkalmas, ragyogó és csíkmentes felületet hagyva maga után.

Ezzel ugyan még nem sikerült az egész házat ragyogóvá varázsolni, de a nehezén már túl vagyunk! Csillog-villog a fürdő és a konyha, illetve a nagyobb, szennyezett felületek. Következő cikkünkben pedig jöhetnek az ablakok és a bútorok. Addig is tiszta otthont és jó egészséget kívánunk minden kedves olvasónknak!

© Web: