Barion Pixel
Kosár

DWA 80 Plus kéz- és felületfertőtlenítő kendő 96 lap kínáló kartonban

Még nincs értékelés
6 679 Ft

DWA 80 Plus kéz- és felületfertőtlenítő kendő 96 lap

Az irodáinkban túltengenek a baktériumok. Kollégáink átviszik egyik helyről a másikra a baktériumokat, ahogy az irodában közlekednek. Ez az átvitel gyakran a rossz higiénia eredménye, mint például a megfelelő kézmosás hiánya az alkalmazottak körében, de ugyanilyen mértékű probléma a nem megfelelő takarítás, amely az idő múlásával baktériumtelepek kialakulásához vezethet. Ennek hatékony ellenszere lehet a kéz-és felületfertőtlenítő termékek használata. A túlzott bakteriális szennyezés veszélyes munkakörnyezetet eredményez, magasabb megbetegedési-rátával, és a fertőzések gyors terjedésével. Egy tudományos cikk szerint a betegségek és a vírusok egyetlen ajtókilincsről az iroda ötven százalékába eljuthatnak mindössze két óra alatt. Elengedhetetlen, hogy megtegyük a megfelelő lépéseket a tiszta környezet fenntartásáért. Egyszerű lépések vezetnek a higiénikusabb irodához. Az antimikrobialitás meggátolja minden fajta mikroba terjedését és túlélését, tehát baktériumok, penész és gomba ellen igen hatásos fegyver a munkahelyi tisztaság hajszája során.

A munkahelyi környezet legnagyobb bűnösei

Sehol sem teljesen biztonságos, de néhány terület jóval fogékonyabb a baktériumokra, mint mások. Egy adott munkanapon Ön és munkatársai számos felületet érintenek - amikor kinyit egy ajtót, készít egy csésze kávét, és megnyomja a fénymásoló gombjait. Bár ezeknek a cselekedeteknek a hatására nem gondolkodja át tudatosan, itt lehet valami, ami az alábbiakat okozhatja: Az irodák egyes felületei akár több baktériumot tartalmazhatnak, mint egy konyhai vágódeszka, egy háziállat ételcsészéje vagy egy WC-ülőke. A második jelentős pont az íróasztal. E-mail küldés, ebédelés vagy megbeszélések közben az alkalmazottak rengeteg időt töltenek ülve, közben kialakul egy kevésbé higiénikus munkakörnyezet. Egy látványos tanulmány kiemelte, hogy az íróasztalon 400x több baktérium található, mint a wc ülőkén. A telefon és az asztal felülete a legkoszosabb; a billentyűzet, az egér és a bögre is messze van az elvárható tisztaság fogalmától.Ha Ön nem tud antibakteriális törlőkendőt magával vinni a munkahelyére, abban az esetben felhalmozódhatnak a Helicobacter pyloriStaphylococcus aureus, E-coli, és Pseudomonas aeruginosa baktériumok – melyek súlyos gyomorfájáshoz, kellemetlen bőrfertőzésekhez, hasmenéshez, hányingerhez, és akár intenzív hányáshoz is vezethetnek.

Öt egyszerű lépés az irodai higiénia növeléséhez

Számos módja van annak, hogy tisztább munkakörnyezetet teremthessünk, egy rendszeres takarítási rend kialakításától egy átfogó higiéniai megállapodásig. Íme öt egyszerű lépés a tisztább munkahelyért:

 • Átfogó higiéniai szabályzat bevezetése, ösztönözve a munkatársakat a kezeik és az asztalok tisztántartására.
 • Antibakteriális törlőkendők biztosítása, hogy mérséklődjön a baktérium-felhalmozódás.
 • Egy takarító alkalmazása a közös használatú tárgyak fertőtlenítésére, mint például a kávéskanna és a kilincsek.
 • A megbetegedett alkalmazottak hazaküldése, hiszen az egész csapat megbetegedhet akár két óra alatt.
 • DWA termékek használata, hogy minimálisra csökkenjenek a munkatársaira leselkedő egészségügyi kockázatok.

A baktériumok visszaszorítása egy irodai szintű munka

Számos munkacsoport boldog tudatlanságban él, nem is sejtve, hogy milyen gyorsan terjedhetnek a baktériumok a munkahely területén. Gyakran csoportos erőfeszítést igényel a környezet megtisztítása, és annak tisztántartása. Mutassa meg irodájának, hogy törődik az egészségükkel, támogassa a munkahely higiéniáját azzal, hogy egy igazoltan kiváló technológiába fektet! Használja a DWA kéz-és felületfertőtlenítő termékeket a higiénia fenntartása érdekében.   BIOCID hatóanyag: etanol: 83,5% bifenil-2-ol:0,15% Antimikrobiális hatásspektrum:

 • baktericid (MRSA),
 • fungicid,
 • virucid (HBV, HIV inaktiváló hatású), - hatékonyan alkalmazható a burkos vírusokra, amilyen a Covid-19 koronavírus is.
 • tuberkulocid

Alkalmazási terület: Bőr és kisebb száraz felületek letörléses fertőtlenítésére. Alkalmazható az egészségügy területén, közintézményekben, iskolákban, vendéglátás területén, sportcentrumokban stb. Típus: Bőr-és felületfertőtlenítő kendő, kéz-és felületfertőtlenítő Felhasználói kör: Professzionális és lakossági Alkalmazási koncentrációk, behatási idő:

 • Baktericid hatás: 0,5 perc,
 • Fungicid hatás: 0,5 perc,
 • Virucid hatás: min. 1 perc,
 • Tuberkulocid hatás: min. 1 perc

A DWA 80 plus fertőtlenítő törlőkendő higiénés kézfertőtlenítésre valamint, alkoholálló felületek fertőtlenítésére alkalmazható. A törlőkendő jól használható vírusos időszakokban, közösségekben, éttermekben, munkahelyeken, iskolákban. A törlőkendő biztonsági adatlapja letölthető IDE KATTINTVA! A DWA 80 Plus termékcsalád katalógus letölthető IDE KATTINTVA!

További termékeink
© Web: