Barion Pixel
Kosár

Silky baby be natural premium 100% lebomló babatörlőkendő

Még nincs értékelés
999 Ft

Silky baby be natural premium 100% lebomló babatörlőkendő

 
A Silky Baby be Natural termékcsalád tetőtől talpig ápolja a bőrt. A baba törlőkendő, a gyengédségen túlmutatva ápolja gyermeked bőrét, kíméletes az érzékeny bababőrhöz.
 
A Silky Baby be Natural Premium babatörlőkendő ideális az bababőr gyengéd tisztítására és ápolására a pelenka alatti területeken. A tisztán növényi tisztító összetevőket tartalmazó kendők rendkívül puhák és erős nedvszívó képességgel rendelkeznek. A törlőkendő kíméletes micellás összetevővel rendelkező formulája nemcsak hidratálja a baba bőrét, hanem javítja a bőr állapotát és segít megelőzni a bőrirritációt is. Formulája nem tartalmaz  alkoholt (etanolt), ezenkívül pH-bőrsemleges is.
Mi az a micella?A micella apró gömböcske, ami mágnesként vonzza magához a zsíroldékony anyagokat, magába zárja azokat és így távolítja el a faggyút, sminket és a szennyeződéseket. Használat során a bőrrel érintkezve a gömbök kinyílnak, majd újra összezáródnak, miközben magukhoz vonzzák a bőrfelszínén található szennyeződéseket. A legújabb kutatások szerint ráadásul a micellákban lévő összetevők a bőrrel olyan kölcsönhatást képeznek, hogy a hatóanyagok bejutását is tudják fokozni.
  • Hidratáló törlőkendő babáknak
  • Gyengéden tisztít
  • Nem tartalmaz illatanyagot és állati eredetű összetevőket
  • Parabénmentes, klór- és formaldehidmentes.
  • 0% alkohol,
  • Hipoallergén
A premium babatörlőkendő gyengéden tisztít és teljes testen alkalmazható. Használható pelenkázásokkor is az érintett terület megtisztítására. Kizárólag külső használatra.
 
 
Gyártó: Wet Wipe Kft.
További termékeink
© Web: