Barion Pixel
Kosár
Blog

Telefonunk szakszerű tisztítása

Ha valamit megtanultunk a koronavírus kapcsán, az az, hogy tisztán tartani, fertőtleníteni sosem lehet elégszer. A gyakori és alapos szappanos kézmosás már a mindennapjaink részévé vált, mára szinte minden otthonban megtalálhatók a fertőtlenítő folyadékok és fertőtlenítő törlőkendők, napi használatban vannak, hiszen a láthatatlan ellenségek ellen csak ezekkel a speciális eszközökkel tudunk küzdeni. De mi a helyzet az olyan tárgyakkal, mint az autónk, vagy éppen a telefonunk? Az autónk tisztításának leghatékonyabb módjáról már korábban beszámoltunk, most következzen a mobilunk. Tartson a Higi Centrummal, ismerje meg a telefontisztás legjobb és legbiztonságosabb módját!

Minden pillanatban online lenni

Kutatások bizonyítják, hogy saját mobilunkon több kórokozó található, mint a mellékhelyiségben. Hogyan lehetséges ez? Manapság nincs olyan hely, ahová ne vinnénk magunkkal a telefonunkat, visszük a bevásárlóközpontba, a tömegközlekedési eszközökön, a munkahelyünkre, a konyhába, sokan még a toalettre is, hiszen minden percben szeretünk online lenni. És ha már nálunk van, bizony gondolkodás nélkül megérintjük a kijelzőt, ügyet sem vetve arra, hogy éppen tiszta-e a kezünk.

Komoly veszélyforrás

Ami pedig még ennél is nagyobb baj, hogy a telefonnal bizony nem csak az ujjunk érintkezik, de az arcunk is, hiszen a fülünkhöz tartjuk, és a szánk közelében van gyakran hosszú perceken keresztül. Így aztán az eszközön lapuló baktériumoknak és vírusoknak nem kell sokat ügyeskedniük ahhoz, hogy bekerüljenek szervezetünkbe.

De mit tehetünk?

Tisztítsuk profi módon! Igen ám, de ami működik a kezeink esetében, az nem működik a érzékeny kijelzőkkel. A telefonra érdemes vigyázni, nem szabad nekiesni akármivel. Sokkal jobb, ha kifejezetten erre a célra gyártott fertőtlenítő kendőt keresünk, ami úgy tisztítja meg a felületet, hogy nem tesz benne kárt.

Csakis a Softy Optic

A SoftyOptic egyaránt alkalmazható képernyők, kijelzők és szemüveglencsék tisztítására, foltmentesen és gyorsan tisztít, fellazítja és eltávolítja a felületre rakódott port, illetve zsíros szennyeződéseket, vírusokat és baktériumokat. Teljes biztonsággal használhatjuk telefonunk rendszeres tisztítására.


Ugye jól hangzik? A Higi Centrumnál mindent megtalál egy helyen, ami az otthona tisztán tartásához szükséges. Különböző termékcsaládjaink mindennapos használatra lettek kifejlesztve, megrendelőink biztonsága és kényelme érdekében. Vásároljon tőlünk, mi garantáljuk a minőséget.

© Web: