Barion Pixel
Kosár

Softy Optic 10 lapos optikai törlőkendő

5.0
1 értékelés
599 Ft

Softy Optic 10 lapos optikai törlőkendő

Az egyszer használatos Softy Optic clean egyesével csomagolt nedves törlőkendő gyors és egyszerű megoldás szemüveg, napszemüveg, védőszemüveg, valamint üveg és műanyag lencsék, mobiltelefonok, számítógépek karcmentes tisztítására. Foltmentesen és gyorsan tisztít, fellazítja és eltávolítja a lencsére rakódott port, illetve zsíros szennyeződéseket. Tisztítsa digitális eszköze kijelzőjét anélkül, hogy karcok vagy bosszantó csíkok maradnának rajta. Nemcsak szemüvegről hanem bármilyen monitorról, TV-ről, LCD kijelzőről, plazma kijelzőről, mobil telefonról, kamera, fényképezőgép vagy táblagépről mindenféle port, koszt és ujjlenyomatot könnyedén eltávolíthat.

FOSZFÁT ÉS FORMALDEHID MENTES!

A SoftyOptic clean optikai törlőkendő gyors és egyszerű megoldás szemüveg, napszemüveg, védőszemüveg, visszapillantó tükör, bukósisak, valamint üveg és műanyag lencsék karcmentes tisztítására. Foltmentesen és gyorsan tisztít, fellazítja és eltávolítja a lencsére rakódott port, illetve zsíros szennyeződéseket. Késlelteti a porszemcsék megtapadását a felületen.

A Softy Optic nedves optikai törlőkendő főbb jellemzői

  • Softy nedves törlőkendők szemüveg tisztításához
  • Csíkmentesen tisztítja a szemüveget
  • Antisztatikus és gyorsan száradó törlőkendő
  • Kamera és fényképezőgép lencsékhez is alkalmasak
  • Softy Optic törlőkendő egyesével csomagolva
  • Praktikus kézitáskába való csomagolás

A Softy Optic egyaránt alkalmazható képernyők, kijelzők és szemüveglencsék tisztítására, foltmentesen és gyorsan tisztít, fellazítja és eltávolítja a felületre rakódott port, illetve zsíros szennyeződéseket, vírusokat és baktériumokat. Teljes biztonsággal használhatjuk telefonunk rendszeres tisztítására. Ugye jól hangzik? A Higi Centrumnál mindent megtalál egy helyen, ami az otthona tisztán tartásához szükséges. Különböző termékcsaládjaink mindennapos használatra lettek kifejlesztve, megrendelőink biztonsága és kényelme érdekében. Vásároljon tőlünk, mi garantáljuk a minőséget.   Tekintse meg az összes Softy háztartási terméket! Gyártó: Wet Wipe Kft.

További termékeink
© Web: