Barion Pixel
Kosár
Blog

DWA 80 Plus kéz- és felületfertőtlenítő kendő mindenkinek

 

Olcsó húsnak híg a leve, tartja a mondás, és bizony sok rossz vásárlói tapasztalat bizonyítja ennek a mondatnak az igazságát. Biztosan van Önnek is legalább egy olyan története, ami arról szól, hogy gyenge minőségű terméket választott, amiben aztán csalódnia kellett. Sokan nem is gondolnák, hogy a fertőtlenítő szerek és fertőtlenítő kendők között is akadnak gyengébb minőségűek, pedig sajnos így van, ezért érdemes szigorúan ellenőrzött terméket vásárolni. A DWA 80 Plus kéz- és felületfertőtlenítő kendő pont ilyen, szigorúan ellenőrzött prémium termék, a Higi Centrum leguniverzálisabb fertőtlenítő kendője, igazi jolly joker. Mutatjuk, mit tud!

Tényleg univerzális?

Igen, az. Mégpedig attól, hogy egyaránt alkalmazható bőrfelületre és más, alkoholálló felületekre is. Ha koszosnak érezzük a kezünket, és nincs lehetőség kezet mosni, ha a telefonunk szennyezett felülettel érintkezett, ha észrevettünk egy piszkos foltot a táskánkon, ha az autó kormányát szeretnénk áttörölni, vagy ha netán ódzkodunk megfogni a kilincset egy forgalmas térben, nincs más dolgunk, mint előkapni a táskánkból ezt a szuper törlőkendőt és áttörölni vele bármilyen felületet.

A táskánkból?

A DWA 80 Plus kéz- és felületfertőtlenítő kendő nem csak széles körben használható, de kiszerelése is praktikus. A Higi Centrum számára fontos, hogy a vásárlók minden igényét ki tudjuk elégíteni, ezért kapható nagy űrtartalmú, vödrös kiszerelésben, megvásárolható praktikus visszazárható dobozban, hogy a kendő ne veszítsen minőségéből, valamint egyenként csomagolva is, hogy azok is tudjanak magunknál tartani fertőtlenítő kendőt, akiknek mindig tele a táskájuk. Így minden percben és helyzetben felkészültek lehetünk a kórokozókkal szemben.

Elpusztít minden kórokozót

Mit tud egy jó minőségű fertőtlenítő kendő? Pontosan ezt, elpusztít minden kórokozót, és kíméletlen a szennyeződésekkel szemben. Alkoholtartalmának köszönhetően nem menekülhetnek a vírusok, baktériumok, gombák és egyéb szennyeződések sem. Minden alkoholálló felületre alkalmazható, utána pedig nem marad más, mint ragyogó tisztaság.

Ha úgy érzi, jól jönne egy ilyen praktikus eszköz, nincs más dolga, mint ellátogatni a Higi Centrum webshopjába és megrendelni az Ön számára legpraktikusabb kiszerelést. És ha már nálunk jár, érdemes körbenézni kicsit, hiszen minden termékünk szigorúan bevizsgált, prémium minőségű. Higi Centrum – a fertőtlenítés mestere, utánunk minden csillog-villog!

© Web: