Barion Pixel
Kosár
Blog

Tisztítás természetes módon

Egy otthon sosem lehet teljesen tiszta, mindig vannak olyan felületek, eldugott kis zegzugok amelyekre épp nem jutott idő, ami közvetlenül a tisztítás után máris koszos lett, vagy amit túl időigényes és fárasztó letakarítani, ezért mindig elnapolódik. Ám mivel az emberek természetes igénye a tisztaság és a rendezettség, ezért sokáig nem halogathatjuk a kisebb-nagyobb takarításokat. Ilyenkor jól jönnek a kipróbált tisztító- és fertőtlenítő szerek, az univerzális tisztítókendők és persze a természet adta lehetőségek is. A Higi Centrum most utóbbiak közül mutat be néhányat.

Citrom

A legértékesebb citrusféle bizony nem más, mint a citrom, ami számos esetben lehet segítségünkre. Ön járt már úgy, hogy az újkrumpli, a meggy, vagy éppen valami más makacs szennyeződés beszínezte az egész kezét, körmeit? Ilyen esetben egy félbevágott citrommal átdörzsölve pillanatok alatt eltűnik a kosz. A tömény citromlének ugyanis erős tisztító hatása van. A frissen facsart citrom leve fertőtlenít, oldja az enyhébb zsíros foltokat, remek vízkőoldó és még szagtalanít is. A foltos ruhákon is segít, ha mosás előtt bedörzsöljük az érintett felületet vele. Mindig legen otthon citrom, ki tudja, mikor lesz rá szükség!

Ecet

A másik jellemzően konyhai felhasználásra szánt anyag az ecet, amely kiválóan tisztít. Az egyik legjobb természetes vízkőoldó, töményen felhasználva a makacs lerakódásokat is képes feloldani. Teljesen környezetbarát, emellett gombaölő hatással is bír. A legjobb megoldás, ha mosógépet, kávéfőzőt, edénycsepegtetőt vagy vágódeszkát szeretnénk tisztítani, mert az emberi szervezetre sem káros. Használhatjuk a fürdőben, a konyhában vagy akár az ablaktisztás során is, ha szép, csíkmentes eredményt szeretnénk. Természetesen egy alapos öblítés az ecettel takarítás után is szükséges.

Nincs élet só nélkül, sőt mi több, hatékony takarítás se! Ráférne a mosdókagylóra egy alapos tisztítás? A mosogató falán is makacs, zsíros foltok éktelenkednek, de nem szeretne erős súrolószerrel nekimenni? Ez esetben irány a sótartó – néhány kanál sóval körbeszórva máris kész a súrolószer. Hígíthatjuk vízzel vagy citromlével, majd néhány dörzsölés a szivaccsal, és máris csillog-villog minden.

Ha nem szeretne kísérletezni, a fertőtlenítendő felületből pedig csak napról napra több van, a Higi Centrum tudja a megoldást. Nálunk mindent megtalál egy helyen, legyen szó kisebb vagy nagyobb felületek tisztításáról.

Mindezek széles választékával várjuk kedves megrendelőinket. Vásároljon meg nálunk mindent egy helyen, mi garantáljuk a magas minőséget!

© Web: