Barion Pixel
Kosár

Silky Antibacterial 25 lapos visszazárható antibakteriális törlőkendő

Még nincs értékelés
599 Ft

A Silky antibakteriális törlőkendő a mindennapi higiénia kiegészítője

Az egész család számára praktikus, mérete miatt bárhová magunkkal vihetjük. A törlőkendő elsősorban a kéz tisztítására szolgál, fertőtlenítő hatása másodlagos. Szükség esetén azonban a kézzel érintkező felületek áttörlésére is alkalmas. A megbetegedés megelőzésében óriási szerepet játszik a naponta többszöri kéztisztítás, hiszen ez gyakorlatilag a vírusok, kórokozók elleni védekezés egyik leghatékonyabb módszere. Mivel több helyen is megfordulunk, ez akkor a legfontosabb, amikor elmegyünk otthonról. A másokkal való kötelező érintkezés, a tömegközlekedés használata vagy a vásárlás is járhat kockázatokkal. Éppen ezért jó, ha van nálunk Silky antibakteriális törlőkendő. Otthon pedig, amint hazaérünk, egy alapos fertőtlenítő kézmosást végezhetünk.

Silky Antibacterial törlőkendő használható:
  • A WC használata után;
  • Miután megérintett bármilyen piszkos felületet;
  • Háziállatokkal és állatokkal való érintkezés után;
  • Orvosi központok és kórházak felkeresése után;
  • Étkezés előtt és után;
  • Az étel elkészítése előtt.
 
  • Tisztít Frissít Fertőtlenít: Soha ne aggódjon többé a piszkos kezek miatt. A kézfertőtlenítő törlőkendők tökéletes társai maradnak útközben, és a fejlett formula megtisztítja a kezét, miközben puha és tiszta érzetet ad a bőrének. Ezek az előre nedvesített törlőkendők hatékonyan megakadályozzák a mikroorganizmusok szennyezett felületekről történő elterjedését is. Silky antibacteriális hatású törlőkendő használatával biztonságos környezetet teremthet egy pillanat alatt.
  • Kímélő és hidratáló: Ezek az antibacteriális hatású törlőkendő Aloe Vera-t tartalmaznak a bőr feltöltésére és hidratálására. Alkohol- és színezékmentesek, így nem okoznak száradást és bőrpírt, így kiválóan alkalmasak gyerekek vagy érzékeny bőrű emberek számára.
  • Utazásra kész: A kis méretű visszazárható csomag teszi alkalmassá ezeket a tökéletes törlőkendőket az utazáshoz. Kényelmesen elférnek bármilyen utazótáskában vagy autóban, és remek alternatívát jelentenek a folyékony kézfertőtlenítők számára; elengedhetetlen a tömegközlekedés, iskolák, tornatermek, nyilvános WC-k, parkok és egyéb helyeken.
  • Mi törődünk, mert Ön törődik: Ön törődik az egészségével, mi pedig magával. A Higi Centrum elkötelezett amellett, hogy a legjobb minőségű termékeket kínálja ügyfeleinek. A kapcsolatunk nem ér véget, amikor a termék megérkezik az ajtójához. Teljes mértékben elkötelezettek vagyunk az Ön elégedettsége iránt. Ha bármilyen kérdése vagy aggálya van a megrendelésével kapcsolatban, bármikor vegye fel velünk a kapcsolatot. Munkatársaink itt vannak, hogy segítsenek.
 
 

Tekintse meg az összes kozmetikai és személyi higiéniai terméket! Gyártó: Wet Wipe Kft.

További termékeink
© Web: