Barion Pixel
Kosár

Silky Intim 20 lapos 100% lebomló törlőkendő természetes gyógynövényekkel

5.0
1 értékelés
449 Ft

KÍMÉLŐ ÉS GYENGÉD ÁPOLÁS

Figyelj oda a pH-értékedre!

Az intim területeiden lévő bőr savassága magasabb, mivel a 4.0 és 4.5 közötti pH-érték tökéletes védelmet nyújt a kórokozók és a baktériumok ellen. A megfelelő pH-érték fenntartása érdekében arra is figyelj oda, hogy milyen mosóport használsz,
 
 

A kevesebb néha több

A legfontosabb eleme a női intim higiéniának a gyengédség. A normál tusfürdők és szappant tartalmazó termékek kiszárítják az érzékeny bőrt. Elővigyázatosnak kell lenned akkor is, ha egy termék tartalmaz illatanyagot vagy alkoholt, mivel ezeket az összetevők lehetőleg teljesen el kellene kerülnöd. PH-semleges termékeket kell használnod annak érdekében, hogy ép maradjon a tested természetes, védelmi feladatot ellátó savköpenye. Tehát olyan kozmetikumokat érdemes alkalmaznod, amelyeknek a savassága megegyezik a bőrödével. Az intim területeid pH-értéke enyhén savas. Ennél fogva, a hagyományos tusfürdők és samponok használata nem megfelelő ezeken a testrészeken éppen ezért csak sima langyos vizet vagy olyan ápolótermékeket érdemes  használnod, amelyek kifejezetten az intim területeid pH-értékéhez illeszkednek, ami általában 4,0 és 4,5 közötti szintet jelent. Azt is érdemes elkerülnöd, hogy a vízsugár közvetlenül az intim területekre folyjon, mert emiatt baktériumok juthatnak a testedbe. Ha fürdőszivaccsal mosakszol, akkor fürdés után magas hőfokon mosd ki, hiszen csak így garantálható, hogy a baktériumok eltűnnek.
 
GYENGÉD, MINDENNAPI ÁPOLÁS AZ EGÉSZSÉGED ÉRDEKÉBEN
 

ŐRIZD MEG A TERMÉSZETES PH-ÉRTÉKEDET

Olyan terméket válassz, amelyikben nincs szappan vagy színezék.  Mint a Silky Intim törlőkendő valamint a védelem, a frissesség és a jó közérzet kellemes érzetét hagyja maga után.
 

A Silky Női intim higiénia: csak kímélő összetevőkből készült termékeket alkalmazz

Ha a tisztálkodás során nem csak vizet szeretnél használni, akkor próbáld ki az olyan speciális női intim termékeket, mint például a Silky intim Sensitive törlőkendő Ezt a terméket kifejezetten az intim területek ápolásának érdekében fejlesztettük ki, ezért optimális tisztaság és védelem érhető el a segítségükkel. A nő- és bőrgyógyászati szempontból tesztelt termék alkáliszappan-mentes.  A Silky intim törlőkendő kényezteti a bőrt a kamillakivonatot tartalmazó formulájának segítségével, valamint tejsavval segít megóvni a bőr természetes pH-értékét.
További termékeink
© Web: