Barion Pixel
Kosár

Silky School antibakteriális nedves törlőkendő gyerekeknek 15 lap

Még nincs értékelés
319 Ft

Antibacteriális hatású törlőkendő

A Silky School wipes antibakteriális nedves törlőkendő a kéz tisztántartására szolgál, de szükség esetén a bőrrel érintkező felületek tisztítására is jól használható. Hatékonyan távolítja el a toll és festék maradványokat a gyerekek kezéről Az antibacteriális hatású törlőkendő aktív összetevő mellett a termék aloe vera kivonatot is tartalmaz, mely bőrápoló hatású. Praktikus kiszerelésének köszönhetően könnyen elfér az iskolatáskában is.Alkoholmentes antibakteriális hatású törlőkendő biztonságosan használható a gyermekek kezén. A Silky Schooltörlőkendő használható:

  • A WC használata után;
  • Miután megérintett bármilyen piszkos felületet;
  • Háziállatokkal és állatokkal való érintkezés után;
  • Orvosi központok és kórházak felkeresése után;
  • Étkezés előtt és után;
  • Az étel elkészítése előtt.

Biztonságos a gyermekek számára, kényelmes, kis tasakban van ideális mindenkor magával vinni.

  • Tisztít Frissít Fertőtlenít: Soha ne aggódjon többé a piszkos kezek miatt. A kézfertőtlenítő törlőkendők tökéletes társai maradnak útközben, és a fejlett formula megtisztítja a kezét, miközben puha és tiszta érzetet ad a bőrének. Ezek az előre nedvesített törlőkendők hatékonyan megakadályozzák a mikroorganizmusok szennyezett felületekről történő elterjedését is. Silky School antibacteriális hatású törlőkendő használatával biztonságos környezetet teremthet egy pillanat alatt.
  • Kímélő és hidratáló: Ezek az antibacteriális hatású törlőkendő Aloe Vera-t tartalmaznak a bőr feltöltésére és hidratálására. Alkohol- és színezékmentesek, így nem okoznak száradást és bőrpírt, így kiválóan alkalmasak gyerekek vagy érzékeny bőrű emberek számára.
  • Utazásra kész: A kis méretű visszazárható csomag teszi alkalmassá ezeket a tökéletes törlőkendőket az utazáshoz. Kényelmesen elférnek bármilyen utazótáskában vagy autóban, és remek alternatívát jelentenek a folyékony kézfertőtlenítők számára; elengedhetetlen a tömegközlekedés, iskolák, tornatermek, nyilvános WC-k, parkok és egyéb helyeken.
  • Mi törődünk, mert Őn törődik: Ön törődik az egészségével, mi pedig magával. A Higi Centrum elkötelezett amellett, hogy a legjobb minőségű termékeket kínálja ügyfeleinek. A kapcsolatunk nem ér véget, amikor a termék megérkezik az ajtódhoz. Teljes mértékben elkötelezettek vagyunk az Ön elégedettsége iránt. Ha bármilyen kérdése vagy aggálya van a megrendelésével kapcsolatban, bármikor vegye fel velünk a kapcsolatot. Munkatársaink itt vannak, hogy segítsenek.

Lapméret: 16*15 cm

További termékeink
© Web: