Barion Pixel
Kosár

Silky Intim Sensitive 20 lapos törlőkendő érzékeny bőrre

5.0
1 értékelés
449 Ft

Silky intim sensitive törlőkendő 20 lapos visszazárható

Figyelj oda a pH-értékedre!

Az intim területeiden lévő bőr savassága magasabb, mivel a 4.0 és 4.5 közötti pH-érték tökéletes védelmet nyújt a kórokozók és a baktériumok ellen. A megfelelő pH-érték fenntartása érdekében arra is figyelj oda, hogy milyen mosóport használsz,
Figyelj oda a Ph értékedre!
 

A kevesebb néha több

A legfontosabb eleme a női intim higiéniának a gyengédség. A normál tusfürdők és szappant tartalmazó termékek kiszárítják az érzékeny bőrt. Elővigyázatosnak kell lenned akkor is, ha egy termék tartalmaz illatanyagot vagy alkoholt, mivel ezeket az összetevők lehetőleg teljesen el kellene kerülnöd. PH-semleges termékeket kell használnod annak érdekében, hogy ép maradjon a tested természetes, védelmi feladatot ellátó savköpenye. Tehát olyan kozmetikumokat érdemes alkalmaznod, amelyeknek a savassága megegyezik a bőrödével. Az intim területeid pH-értéke enyhén savas. Ennél fogva, a hagyományos tusfürdők és samponok használata nem megfelelő ezeken a testrészeken éppen ezért csak sima langyos vizet vagy olyan ápolótermékeket érdemes  használnod, amelyek kifejezetten az intim területeid pH-értékéhez illeszkednek, ami általában 4,0 és 4,5 közötti szintet jelent. Azt is érdemes elkerülnöd, hogy a vízsugár közvetlenül az intim területekre folyjon, mert emiatt baktériumok juthatnak a testedbe. Ha fürdőszivaccsal mosakszol, akkor fürdés után magas hőfokon mosd ki, hiszen csak így garantálható, hogy a baktériumok eltűnnek.
 
SILKY INTIM SENSITIVE TÖRLŐKENDŐ GYENGÉD, MINDENNAPI ÁPOLÁS AZ EGÉSZSÉGED ÉRDEKÉBEN Tekintse meg az összes kozmetikai és személyi higiéniai terméket! Gyártó: Wet Wipe Kft.
További termékeink
© Web: