Barion Pixel
Kosár

Softy Bathroom & Window fürdőszobai és üvegfelület tisztító kendő 40 lap

Még nincs értékelés
699 Ft

Softy Bathroom & Window fürdőszobai és üvegfelület tisztító kendő 40 lap

A Softy Bathroom & Window nedves fürdőszobai és üvegfelület tisztító kendő segítségével tiszta otthont teremthet gyorsan, egyszerűen és kényelmesen.

A jól ismert Softy Bathroom & Window visszazárható formátumú üvegfelület tisztító kendő törlőkendőt tovább fejlesztettük. Innovatív csomagolásának köszönhetően lakásának dísze lehet. A különlegesen tartós, erős kendőszövettel gyorsan és higiénikusan tisztává varázsolhatja konyháját, fürdőszobáját és otthona más területeit, ahol fontos a higiénia és a tisztaság. Minden lemosható felületen használható.

A speciálisan kialakított törlőkendő a legnehezebb szennyeződést is képes kezelni. Friss illatot hagy maga után. Az erőteljes tisztítási technológiát javították, hogy elősegítse a leginkább makacs foltok eltávolítását is akár már az első alkalommal.

Zsíroldó hatású A formulája hatékonyan távolítja el a zsiradékot, hogy a felületek tisztáklegyenek.

Eltávolítja a makacs foltokat Még a makacs foltokon is hatásos. Hagyja dolgozni maximum 5 percig, törölje tisztára, majd öblítse le!

Zuhany Hatékonyan eltávolítja és tisztítja a maradékokat és szennyeződéseket a zuhanykabinban is.

Tartós illat Friss és tiszta illatot hagy otthonában.

Fürdőszobai szennyeződés A fürdési idő szórakoztató lehet ugyan, de a nyoma bizony meglátszik a fürdőszobában. A Softy Bathroom & Window univerzális törlőkendő eltávolítja a fürdőszobai szennyeződéseket.

Kellemesebb illat és gyors tisztító hatás egy fázisban, öblítés nélkül. 

Hatékony tisztítás és megbízható védelem az egész családnak.

FOSZFÁT ÉS FORMALDEHID MENTES!
 
Tekintse meg az összes Softy háztartási terméket!
 
Gyártó: Wet Wipe Kft.
További termékeink
© Web: