Barion Pixel
Kosár

Softy Disinfectant fertőtlenítő törlőkendő 40 lap

5.0
1 értékelés
1 399 Ft

Softy Disinfectant fertőtlenítő törlőkendő 40 lap

Higiénikus Tisztaság az otthonunkban és azon túl.

A Softy Disinfectant antibakteriális nedves felületfertőtlenítő törlőkendő segítségévek könnyedén és egy lépésben végezheti el  a tisztítást és fertőtlenítést a ház minden részében. A kendő speciális anyaga segít magába zárni a felületi szennyeződéseket. Antibakteriális formulájának köszönhetően a tisztítással egyidejűleg, percek alatt elpusztítja a baktériumok 99,9 %-át. Az eredmény ragyogó tisztaság és fertőtlenített felület. A terméket közvetlenül a felületen, hígítás nélkül kell felhasználni.

  • Bactercid
  • Tuberkolocid
  • Fungicid
  • Virucid

Gyakran tartózkodik közösségben? Szüksége lesz antibakteriális törlőkenőre.

A Softy Disinfectant magas fertőtlenítő hatású nedves törlőkendő, higiénikus tisztaságot biztosít elpusztítva a felületekre került vírusok, baktériumok és gombák 99,9 %-át.

Softy Disinfectant megöli a baktériumokat[/caption] A Softy antibakteriális törlőkendőket zsírok és szennyeződések eltávolítására tervezték az érzékeny felületekről, például otthoni berendezésekről, konyhaifelületekről, irodai berendezésekről és egyéni védőeszközökről. A speciálisan kifejlesztett formula antibakteriális szert tartalmaz, amely higiénikusan tisztává teszi a felületeket.

A lakás minden területén hatékonyan használható.

Praktikus, a háziasszonyok kedvence lehet könnyű, egyszerű, gyors és nagyon hatékony használata miatt. Az innovatív csomagolásnak köszönhetően a kendők nem száradnak. A nagyméretű, különleges anyagú kendőszövet segítségével akár 200%-kal nagyobb felületet tisztíthat meg a hagyományos törlőkendőkhöz viszonyítva.

Használata egyszerű, praktikus, visszazárható csomagolásának köszönhetően bárhova könnyen magunkkal vihetjük. Csak egy törlés, és máris fertőtlenítettük a kilincset, telefonkagylót, wc ülőkét vagy bármit, ami fertőzés forrása lehet. Egyszer használatos, így használata után kidobható. Higiénikusan használható a konyhában vágódeszkák gyors tisztítására, munkafelület tisztává tételéhez.

Egy fázisban tisztít és fertőtlenít.

FOSZFÁT ÉS FORMALDEHID MENTES!
 

TUDTAD?

  • A baktériumok nagyon kicsi apró élő szervezetek. Legtöbbjük nem okoz betegséget, sőt akár még hasznos is lehet számunkra, például segíti az emésztést. Néhányuk azonban a szervezetbe kerülve betegségeket okozhat. Ilyen betegségek például a felső légúti gyulladás, a tüdőgyulladás egyes típusai, a gyomorrontás vagy ennek súlyosabb formája, a szalmonellafertőzés. A baktériumok hihetetlenül gyors szaporodásra képesek: meleg, nedves helyen 24 óra alatt számuk egy darabról akár több millió darabra is nőhet.
  • A vírusok sokkal kisebbek a baktériumoknál, százezret egymás mellé rakva is csak 1 cm-es sort alkotnának. Száraz felületen is viszonylag hosszú ideig életképesek. Sokféle betegséget terjesztenek: náthát, légúti fertőzéseket, influenzát, bélrendszeri betegségeket vagy például herpeszt.
  • A gombák akár szabad szemmel is láthatóak. Két fajtájuk van: a penész- és az élesztőgombák. A háztartások közel felében megtalálható a penészgomba, amely a falakon, sarkokban, fugán zöldes-feketés elszíneződést mutat. Szereti a nedves, nyirkos helyeket. A penészgomba légzőszervi megbetegedéseket, akár asztmát is okozhat.

Rendszeresen használd a Softy Disinfectant fertőtlenítő hatású törlőkendőt a kórokozóknak különösen kitett helyiségekben, elsősorban a WC-ben, fürdőszobában és a konyhában az otthonodban és a munkahelyeden!

Hogyan kell használni:

  1. Nyisd ki a visszazárható átlátszó címkét, és húzd a nyíl irányába és vegyél ki egy törlőkendőt.

  2. A visszazárható címkét erősen zárj be, hogy megakadályozza a maradék törlőkendő kiszáradását.

  3. Fertőtlenítéshez alaposan töröld le a felületet, és hagyd megszáradni, leöblíteni nem szükséges

A törlőkendő biztonsági adatlapja letölthető IDE KATTINTVA!


EAN: 5996275233562

További termékeink
© Web: