Barion Pixel
Kosár

Softy Kitchen konyhai nedves törlőkendő 40 lap

Még nincs értékelés
699 Ft

 jól ismert Softy Kitchen visszazárható formátumú konyhai nedves törlőkendő tovább fejlesztett formulával rendelkezik. Innovatív csomagolásának köszönhetően konyhájának dísze lehet. A különlegesen tartós, erős kendőszövettel gyorsan és higiénikusan tisztává varázsolhatja konyháját, fürdőszobáját és otthona más területeit, ahol fontos a higiénia és a tisztaság. Minden lemosható felületen használható.

A speciálisan kialakított konyhai nedves törlőkendő a legnehezebb szennyeződést is képes kezelni, beleértve az égetett ételeket, a konyhai zsírt és a fürdőszobai maradékokat. Friss illatot hagy maga után. Az erőteljes tisztítási technológiát javították, hogy elősegítse a leginkább makacs foltok eltávolítását is akár már az első alkalommal.
Zsíroldó hatású A formulája hatékonyan távolítja el a zsiradékot, hogy a felületek tiszták legyenek.  
   
  Eltávolítja a makacs foltokat Még a makacs vagy égett foltokon is hatásos. Hagyja dolgozni maximum 5 percig, törölje tisztára, majd öblítse le!
   
Zuhany Hatékonyan eltávolítja és tisztítja a maradékokat és szennyeződéseket a zuhanykabinban is.  
   
  Tartós illatFriss és tiszta illatot hagy otthonában.
   
Konyhai zsír A Softy Kitchen univerzális felülettisztító törlőkendő egyszerűen és hatékonyan tisztítja meg konyháját a zsíros szennyeződésektől, még a főzőlap körül is.  
   
  Fürdőszobai szennyeződés A fürdési idő szórakoztató lehet ugyan, de a nyoma bizony meglátszik a fürdőszobában. A Softy Kitchen univerzális törlőkendő eltávolítja a fürdőszobai szennyeződéseket.
   
 

Kellemesebb illat és gyors tisztító hatás egy fázisban, öblítés nélkül.

Hatékony tisztítás és megbízható védelem az egész családnak.

FOSZFÁT ÉS FORMALDEHID MENTES!
 
Tekintse meg az összes Softy háztartási terméket!
 
Gyártó: Wet Wipe Kft.
További termékeink
© Web: