Barion Pixel
Kosár

Softy Furniture bútorápoló nedves kendő 40 lap

Még nincs értékelés
699 Ft

Softy Furniture bútorápoló nedves kendő 40 lap

  Bútoraink tisztítása és ápolása összetett feladat. Vannak érzékeny felületek, melyeket nem lehet bármivel kezelni, ugyanakkor az általános tisztítás minden bútorfelületre ráfér, és szükséges is, hiszen a kórokozók ugyanúgy megtapadhatnak a konyha ajtaján vagy éppen a szobai polcon, mint bárhol máshol. A Softy Furniture bútorápoló nedves kendő kíméletesen és rendkívül hatékonyan tisztít egyetlen lépésben. Eltávolítja az ujjlenyomatokat, a ragacsos szennyeződéseket és a port a bútorok felületéről, miközben fokozza azok természetes fényét.

Ragyogó felület Biztosítson ragyogó fényt bútorainak, legyen akár fa vagy egyéb felület. Manapság a különböző műanyag és kezelt felületek tisztítása nem egyszerű feladat. A különböző szövetek gyakran csak tologatják a port, ezzel szemben azonban a Softy Furniture kendőszövete magába zárja a szennyeződéseket.
Tisztaság és védelem A softy bútorápoló kendő hatékonyan távolítja el a port, koszt és egyéb felületi szennyeződéseket, antisztatikus összetevői pedig lassítják a por megtapadását a felületeken
Használja az egész házban A kendő univerzálisan használható a háztartásban, nappaliban, konyhában vagy akár a fürdőszobában is.
Próbálja ki a többi Softy terméket is Próbálja a termékcsalád többi tagját a konyhai törlőkendőt zsíroldó összetevővel vagy a fürdőszobai kendőt ecetsavas formulával.

A Higi Centrumnál mindent megtalál egy helyen, ami az otthona tisztán tartásához szükséges. Különböző termékcsaládjaink mindennapos használatra lettek kifejlesztve, megrendelőink biztonsága és kényelme érdekében. Vásároljon tőlünk, mi garantáljuk a minőséget. Gyártó: Wet Wipe Kft.

További termékeink
© Web: